Milí tenisti,

společnosti Multisport a Sodexo (Activepass) pozastavily své služby z důvodu uzavření většiny sportovišť. Karty jsou neaktivní a momentálně není možné s nimi platit.  Níže vyjádření obou společností:

Multisport:
Zaregistrovali jsme zmírnění opatření vlády v podobě otevření venkovních sportovišť, na kterých je však využití karty MultiSport možné jen v některých případech a lokalitách.
MultiSport je komplexní služba, která za normálních okolností nabízí širokou škálu sportovních a relaxačních aktivit, a převážnou většinu aktivit není možné nadále využívat. Proto jsme se rozhodli držet všechny karty MultiSport stále pozastavené a s tím spojené všechny aktivity. Za neaktivní karty samozřejmě nic neúčtujeme.
Jakmile se situace změní, budeme vás včas informovat.
Děkujeme za pochopení.
Tým MultiSport

Activepass:
Vzhledem k uzavření sportovišť a zábavních míst v celé České republice od 13. 3. 2020 pozastavujeme předplatné ActivePass. O nic ale nepřijdete! Až se provozovny opět otevřou, dny, ve kterých jste nemohli ActivePass využívat, vám k předplatnému nahrajeme. Dáme vám vědět, až budeme zpátky a vy zase budete mít možnost vyrazit za sportem, relaxem nebo zábavou.
Držme si palce, aby to bylo co nejdříve.

I my děkujeme za pochopení a věříme, že nám i přesto zachováte přízeň.
MOJA Tenis